ANYA-hangoló

Belépsz egy lakásba, egy terembe, vagy akár egy óvodai csoportszobába és néhány pillanat alatt megérzed, hogy milyen energiák vannak jelen. Lehúznak vagy felemelnek. Nincs ez másképp a gyermeknevelésben sem.




Minden energia. Egyfajta rezgés. Ennek tudományos létezését nem kívánom itt bizonyítani. 
Ahogy a különböző rádióadók is egy meghatározott frekvencián foghatóak, úgy Te is kibocsájtasz magadból egy személyes frekvenciát. 
A kisgyerek egy nagyon finomhangolású adóvevő, aki egészen kicsi frekvenciaváltozásokat is képes érzékelni.
A gitáron, ha az A-húrt szeretnéd behangolni, akkor a hangoló adja a frekvenciát, te pedig addig tekered a húrt, amíg annak hangja tiszta nem lesz.
Ha a szeretet frekvenciáját szeretnéd viszont hallani a gyermekedben, hát sugározd ki azt. Ha azt szeretnéd, hogy türelmes legyen, hangolódj te is arra. Ha azt várod, hogy bízzon benned, állítsd magad a bizalom frekvenciájára és ő venni fogja az adást. 
Tedd a kezed a szívedre! Ami benned nincs meg, azt miért várod el tőle?
A saját rezgésszintedet abban tudod lemérni, hogy éppen milyen gondolatok, érzelmek, hiedelmek dolgoznak benned, s azokat milyen szavakkal kommunikálod.
A félelem, a harag, a depresszió, a fájdalom, a kiabálás, a türelmetlenség néhány mutatója az alacsony rezgésszintnek. A szeretet, a simogatás, az ének, a vidámság magas rezgésszintre vall.
Persze nem azt mondom, hogy legyél mindig a fellegekben, mert akkor már nem e földi létben küzdenél...ez lehetetlen. Egyszerűen csak vedd észre, ha nagyon a negatív érzelmek, gondolatok kerítenek a hatalmukba és válts át! Gyakorold tudatosan és egyre gyorsabban megy majd! Alakíts ki egy saját stratégiát, hogy hogyan tudod magad áthangolni.
Veszel három mély levegőt, bekapcsolsz egy számodra fontos zenét, megeszel egy szelet csokit, vagy éppen kitombolva magad ordítasz egyet a gyerekkel - ami nem baj, csak utána kérj bocsánatot. Számtalan módszer létezik a rezgésszint emelésre, a lényeg még egyszer 
VEDD ÉSZRE ÉS VÁLTS! 
A babád, a gyermeked nemcsak érzékelni, hanem ÉRTÉKELNI fogja.
Ne hidd el nekem, csináld!!!

Simon Erika
An.al.da. 

Címkék: , ,